Воскресенье, 19.08.2018, 11:43
Приветствую Вас Гость | RSS
Сайт учителя географии
Сапронкиной Людмилы Александровны

Форма входа
Поиск
Главная » 2012 » Октябрь » 5 » Новые возможности с программой Google Earth
14:27
Новые возможности с программой Google Earth

Tänases tunnis sukeldume ookeanisügavustesse!

Kes on teist sukeldunud veesügavustesse? Kes on teinud seda välismaal, makstes palju raha reisi ning varustuse eest, et näha kauneid veealuseid vaateid? Nüüd on see kõik võimalik ka õpilase jaoks. Tema enda koolipingis.

Praeguste õpilaste ja õpetajate võimalused on piiritud. Kõik see, mis omal ajal tuli õpikust joonise või pildi abil omale ette kujutada, on nüüd käega katsutav, isegi ilma pikkasid rännakuid või ekskursioone ette võtmata. Google pakub palju erinevaid võimalusi - lisaks oma arvutiekraani abil erinevate riikide olulisemate vaatamisväärsuste uurimise või maailmakuulsate kunstigaleriide külastamisele on lisandunud nüüd ka veealuse maailma avastamise võlud. Kuidas teile tunduks, kui õpetaja ütleb, et homme, armsad õpilased, pange valmis oma vaim, sest me sukeldume ookeanisügavustesse korallrahusid uurima? Kas oleks õpilast, keda selline kutse ei köidaks?

Google Eearth on juba mõnda aega kaardistanud ning vahendanud ookeani sisemust. Nimekiri olemasolevatest ringkäikudest on siin. Eile avaldati uus veealune Google Maps ookeani kaardistus. Hetkel ei ole seal veel palju pildimaterjali, aga Google’i seni avaldatu on muljetavaldav. Alusta siitsamast, uurides merikilpkonna ja kalasid.

Категория: Проекты | Просмотров: 659 | Добавил: Nika55 | Теги: http://www.youtube.com/watch?featur | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Календарь
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2018